Gott Nytt År!

Idol på Herrgölet i sommras <3snö ;)Berrabus <3fyrverkeri :D
Bild från tiningen
2012 då jorden ska gå under! :D

:)

Idol
Idag red ja o mamma till skirtorpskogen en runda så ponnypluttarna som fick sträcka ut sig lite i galopp. Lusen fortsätter med sin grimmträning och gör små framsteg hela tiden, nästan så man väntar lite på att få ett bakslag...
Annars idag har vi handlat till morgondagens firande: på menyn står Beef Wellington & potatisgratäng efterätt Panacotta med hallon & björnbär. Jag kommer få göra förberedelsen till wellingtonen och efterätten.. de värsta är väl att jag inte kommer få äta nogonting då ja ska in till stan å fira haha får ta av det som blir över dan efter ;)
Kram

21m/s

Ja idag kom en till storm på 21m/s o förstörde min planerade långritt, red en kort runda på 40 min istället så vi inte riskerade att få ngra träd över oss. Men idol skulle behövt en mycket längre runda, de får jag ta i morgon.
Annars idag så har de nte hänt så mycket var i stan och fikade med Emma (P1), firade hennes körkort! sådan frihet, kan inte sluta längta tills jag har fixat mitt! :D
Nu ikväll har jag suttit en timme i Lusens box och bara myst, få henne van med människor. Hon ä fortfarande osäker men det gäller bara att vara lugn och ha tålaaaaamod :)
Lusen
kram

Teoriprovet avklarat!

Phu så va den skiten ur världen oxå trodde jag skulle faila hårt men icke! :D kan jag börja njuta av lovet :) Provet var på trafikverket i Eskiltuna kl 14. Kom dit kl 13, god tidsmarginal fall vi skulle åkt vilse. Fick ta kortet till körkortet, men jag var så nervös så att det blev inge vidare kan ja säga och sedan var det bara att vänta i en djävligt nerös timme tills provet skulle vara.

 

KL14 ödestimmen en tant kommer och ropar upp våra namn...jag fick dator 12, skakade av nerver och svettades som en riktig gris de tog ca 20 minuter sedan trycke jag på rätta.... väntade... ploppade upp en ruta..."vill du verkligen rätta?"... gha JA!... slutade andas... liten ruta.. 55p... GODKÄND! .....AH tror ja svimmade ett litet tag där kunde inte sluta le när jag skulle hämta pappret o leget.. nu kunde jag andas ut igen mmmmmmmmh...

(man måste ha 52p för att bli godkänd)

 

Sedan så ä de ju så att jag skulle meddela mina närmaste om att jag klarat det... hehehe kan man ju inte göra utan att retas lite...

SMS:

jag: "49"

De: "Neeeej! :'( <3 <3"

Jag: "+6 = 55... GODKÄND!"

hehehheh aaah finns få saker som är roligare än att gå folk lite på nerverna ;)

åkte sedan till några bekanta och fikade o pratade :) Jag myste med en liten vit hund vid namn Nisse hahah finns nog få som är sådana livsnjutare som den lilla krabaten ;)

 

Hästarna: Red idag med malin och hennes pojkvän som dag satt på en häst för första gången hehehe roligt värre! vi red runt grannarna ja skrittade barbacka på en väldigt pigg ponny så imorgon då tror jag att det nästan blir en tur till staden, en runda på ca 3 timmar om man skrittar lagom mycket :)  bara rida å njuta!

<3

Julia har föresten anmält sig & Idol till katrineholm nu :D till lätt A:1! Nu kommer hon få tävla bröderna! sjukt kul! :D

 

Kram


Dagmar

Har blåst storm de senaste dagarna nu, Dagmar kallar dom den. I morrse vågade jag knappt ta ut hästarna utan att va rädd att de skulle blåsa bort ;)
Idag har jag varit på körskolan o pluggade teori några timmar innan jag gick på stan med Lydia, käkade på Mc D och letade efter någe bland mellandagsreorna men hittade inge mer än några hygeien artiklar och underkläder men de kan man ju aldrig få nog av så är ganska nöjd med inköpen. Lydia hittade en blå morgonrock med hästar på haha hon kunde inte varit lyckligare ;) Sedan dunkade vi MUSE på högsta volym i volvon när hon skjutsade hem mig o syrran, nu fick hon se Lusen oxå.
Hästarna: idag så band vi upp Lusen i gången för första gången vilket inte var några problem, hon ryckte till en gång och nosgrimman åkte av men det var bara att sätta på igen så var det löst. Sedan myste vi en stund och jag rycktade henne ren.
Idol och jag tog hinkenrundan idag, travade och galopperade å han fick glädjerus, finns inget bättre och var så otoligt fint med stjärnklar himmel och en nymåne :)
Från Herrgölet <3
Snart är de nyår!!! 2012! året då allt kan hända ;)
fyrverkeri :D
Kram

Annandagen

Ja eftersom jag inte sagt Go Jul så säger jag ett litet sent Go Jul idag och eftersom alla diskuterar julklappar kan jag ju säga att jag fick 3par svarta ridbyxor två vinter o ett par vanliga, ett par vita tävlingsridbyxor, en jacka med lite annat smått och gått.
Idag förövrigt så övningskörde jag runt i staden och letade efter en öppen djuraffär för att köpa en ny fin grimma till Lusen, slutade med att ja handlade en svart med ludd på i ingvaldstorp bort mot björkvik och jag fick lite mer än en grimma med mig då en trädgårdsaffär ligger precis brevid... några kaktusar som jag lyckades sticka mig med i benet... va inte de skönaste men de slipper man vattna i alla fall så ofta, dock jag lyckades mörda mina två andra kaktusar så ...
Hästarna idag i vilket fall så borstade jag Lusen efter ännu ett lerbad men som tur va bara på ena sidan. Idol och jag tog en barbackatur igen till golfbaneparkeringen och tillbaka var inte så farligt halt på vägarna så imorgon så kommer de nog kunna gå att trava, hoppas på det så flaffyfluff får röra på fläsket lite ;)
Imorgon ska jag för övrigt till till körskolan och plugga teori, har snart teoriprov så måste pluggatränaplugga! läskigt värre :S
Idol
Kram

2011-12- 25 Nystart på bloggen :)

Ja tänkte börja skriva lite igen får se hur länge det håller ;)
okej lite uppdatering... Jag har blivit hästägare! :D
Min nya stjärna:
Wiluna Q
Född: 17/4-2009 efter: Wilton ee: Jazz, undan: Fortuna, ue: Floristan.
Wiluna Q!
Igår den 24/12-11 vart köpet officielt men hon kom i torsdags! Fattigare är jag men så djävla lycklig!
Hon har otroligt fin gång (Speciellt traven) men är ganska ohanterad så vi börjar verkligen med grunderna och det kommer nog dröja ett tag innan vi kan börja med att hänga och sitta på henne.
Hon verkar nyfiken, känslig och energisk vilket är precis vad jag vill ha.
Detta lyckades hon med igår när vi släpte ut henne för första gången, HAR ALDRIG sett en skitigare häst i hela mitt liv! tog tid att borsta kan jag säga, lerkockor i hela pälsen haha ;)
Lusen! <3
Idol har vi fortfarande kvar KUNGEN I STALLET! ;) våran sista tävling var i Gyttorp <3 Vann sista klassen Lätt AP1:1 på 62%
Men det blev en liten speciell avslutning för jag fick rida pogrammet två gånger. Första gången så jag grät hela pogramet igenom och ja, de gick sådär red ju inte ordentligt så ja kunde ju inte förväntat mig mycket mer än 61% som det blev % men sedan upptäckte de att vi ridit på för lång bana några av oss (hur de inte kom på de tidigare ä ju knäppt menmen) så om vi ville så fick vi rida om, vilket jag själklart ville då jag inte ville ha en sista ritt och vara ett gråtande vrak. Så fick starta sist och red igen, några tårar kom men det var lyckotårar och denna gång kändes verkligen mycket bättre, nu njöt jag verkligen! 62% vart det och förbättring! de bästa var dock att jag hade vunnit även om jag inte ridit om hihi bäst var vi helt enkelt! Idol<3
Svenska ponnyderbyt i skåne i somras <3 Fotograf: Paulina Andersson.
Idol<3
Seger i Gyttorp! PUSS <3
Idol
Bästa Datumet.... 20/11-2011!! Klockrent datum!
ja de var lite uppdatering det ;)
Mvh

RSS 2.0