Torsdag, Fredag, och idag

Torsdag
dåå va de mycket att göra och dagen startade tidigt ;)
05.10 gick upp och åt två rostade mackor å ett glas mjölk...
05.46 cyklade iväg till golfbanan, jag har nämligen fått sommarjobb där men får komma o jobba när ja har tid :) så då var den första gången å ja skulle lära mig maskinerna och banan :)
06-11 jobbade jag där fick köra två små maskiner en liten ska med kärra efter å entyp som en golfbil fast med flak och mer motor :)
11.05-11.45 kommer hem lagar mat duchar och byter om och cyklar iväg till skolan.
12.15-15.45 går i skolan...
15.45-20.05 är kvar i skolan för ja, Frida och Becca skulle vara på ett öppethus för katrineholms nya gymnasium KTC som berör it, ip, fp, nv och vara informations elever kl 17.00 till 20.00... haha va lite roligt men sådant fail från skolan, kom inte många människor alls.
20.20 hemma igen äter lite och går ut till stallet mockar och gör iordning kom in vid 11... somnade typ på en gång var sååååå trött.

Fredag
Träning för Stina :D
gick helt okay :)
Först re vi på en volt och mjukade upp dem, efter de tränade vi öppnor och slutor och de kändes bra och sedan övade vi på enkla byten även de gick bra efter de galopperade vi på en volt igen och då var han väldigt rund och fin så då slutade vi :D känner mig jätte taggad inför imorrn :D hoppas de går bra ;)

Idag så ska ja tvätta och göra iordning allt får se om ja rider någe uppmjukande. sedan ska vi till stina o fira valborg grilla och ha trevligt ;) hejhopp ;)


Från när vi bor i Herrgölet <3Från när vi bor i Herrgölet <3Dolen på ridbanan i HerrgöletJetson <3 på HerrgöletIdol på Herrgölet <3

<<33
S:L

fortsättning,,,

jaaa fredagen ja den gick inte lika bra.. blev lite över taggad och kunde inte slappna av och sedanblev de som de blev aaa red fel å och fokuserade så mycket på ridningen att vägarna inte vart så bra. 57% i FEI Lag 60%, 56% 56% och i FEI Mäster så 55% vilket jag tycker ä bra då ritten var en katastof trodde typ 49% men fick 53% 55% 57% och det var över mina förväntningar så blev nöjd endå :) nu taggar jag vidare till imorrn då de är eskituna Mäster o Lag ä verkligen supertaggad så kommer nog gå bra :D


S:L

27/4-11

Nu va de länge sedan ;) och ridit å tävlats har här gjorts :)

Vikbolandet den 10 gick inte bra alls... red som ett asle gj ja och det syntes i procenten 65% i lag och 59 i Lätt AP:1 i lag gj ja skitmissar... 2 grova med andra ord och hadde ja inte gj de hadde ja fått ca 69% fick en 2 och en 3 Bläää men kom tvåa i alla fall... tur att han har en så bra lägstanivå... i ap:1 så gick allt ruttet men de ä bara mitt fel då ja tappade självförtroendet inne på banan å de ä så viktigt att ha....


Sedan under veckorna så har ja tränat vidare och har tävlat min första nationella :D i Grums vilket var riktigt kul :) Fei klasserna var väldigt roliga men blandade ihop dem lite så red fel några gånger men de ska inte upprepas ;) hehe Första klassen Fei inledande på torsdan gick riktigt bra han kändes fin å lydig å ja hade humöret på topp :) 61.7% slutade de på :) vilket ja ä väldigt nöjd med, gjorde missar men inga stora och fick en 8 på galoppfantningen i vänster från skritt vilket ja va väldigt glad för :D de var tre dommare och fick 62.05% 62.5% och 59,3% :) två över 60 ä super å de saknas ju inte många % för kval till SM så de börjar kännas lite realistiskt nu faktist :D andra klassen 57,8%... 60% av en 57% av en och 56% av en men där finns de en förklarning å de ä att ja rider fel igentligen 3 gånger men dommaren av så snäll så hon sa att de skriver lite sen volt i stället ;) hahah dålig fokus där alltså och några missar lite hur som hälst ;) men fick två 8or en i galopp från ryggning å sedan en galopp längning :D super nöjd med de sedan måste ja fixa med finliret ;)

Fortsättning följer... ;)
 

(knopp i pannan har han oxå men de berättar ja mer om sedan...)

Sluta :)


Volt

Skrittpiruett

Skritt


En perfekt halt efter galoppinridning

längning


S:L

Träning :)

Idag tränade vi för stina :)
Vi började med att rida på en volt och göra en 10m volt vid varje vändpunkt. gick bra och hán var inte lika hög i nacken som han har förmåga till att bli. sedan galoperade vi på volten i lång och rund form 3 långa 3 korta steg.
där efter red vi igenom Lätt A:P1 gick helt okej red om en vänstersluta som sedan blev perfekt och fick göra en ny längning som blev sjukt bra :D. Så känner mig taggad till på söndag :)
 DM Nyköping
:D<3
S:L

hästar lösa och människor som trillar av..

Idag eftersom jag inte är hundra % så bad jag mamma ta en liten skritt-tur på idol... när hon sen har varit iväg en stund får jag ett samtal där hon säger att hon har trillat av då en annan männska har trillat av och hästen skrämt idol som sprutade iväg på golbanan. i villket fall flyger jag ut, likaså malin...jag ner till stallet för att fort som attan sadla tränsa jetson och ge mig iväg och malin springer ut mot golfbanan... som tur är så får hon tag på idol som har hunnit till den gamla bastun och han är oskadd som skönt var... jag fortsätter då vi ska försöka få tag på grannens häst oxå som just då galopperar på golfbanan...jag ställer mig med jetson på vägen där de är som en liten å som rinner under vägen så den inte kan förbi där heller...en människa ställer sig med en hink och roppar på hästen men de skiter ganska fullständigt i henne och sticker iväg till andra sidan upp över gamla skolan och ut på golfbanan igen och sedan sprang den hem mot höjjen...  där dom fick tag på den som tur va. 

när hela det dramat är över tänkte jag att efterson ja redan sitter på jetson så kan ja ju lika gärna rida honom så jag gav mig iväg mot stenta... gick super på vägen bort.... på vägen hem hehe då va de vilda vesten ;) först gj han en gudomlig längning som sedan gick över i lite galopp som därefter lite oskyldigt små bock som jag skrattart lyckligt åt en bra stund MEN SENN hahah då ger han sig i tusan på att han ska ha av mig så då kommer de riktiga sprången fram hahah och ärligt vart ja lite små rädd men aldrig nära på att trilla av och efter de så stack han iväg så jag känner mig som en sådan där täcknad figur som när hästen sticker iväg så är jag kvar i luften lixom och sedan dras jag med ;) men allt slutar bra och jag skrattar hela vägen hem hahah :D
hahah dagens äventyr slutade lyckligt ;)

Busponnyn i egen glans ;)<3
Jetson<3

S:L


sjukt

Idag är det en hemma dag :( halsont och snuva...har verklign inte tid för sådana saker.. men men är nog på fötterna :) ponnyn i villket fall är lycklig och ganska rund man kan inte tro att det är slutet av vintern men han går bra och nu är de bara att arbeta hådare så magen försvinner ;) dock lite hull är alltid bra då ä de bara friska, krya och glada :D
snö ;)dolens man ;)

S:L

...

Jaa va säger man... nu var de länge sedan och det har hänt så mycket att jag inte kommer ihåg allt ;)

har tävlat i finspång Gick helt okej 65,7% i lagpogramet medföljande 2:a placering, 2p från seger... men var ganska missnöjd med den ritten... gj ganska många missar och jag hade höga krav på ritten så jag kunde inte riktigt njuta av de bra delarna i pogramet.

Och det kan vara lite bersvärligt när de är så för ja kan vara ganska förbannad och besviken på småsaker som igentligen inte spelar någon roll och fassna på det så jag måste framstå som ja.. ja vet inte va... en mupp.. särsilt när ja får sådana placeringar efteråt... men jag skulle aldrig göra något mot idol jag brukar bara behöva skritta en långtur komma bort för att tänka lite o komma ihåg de bra delarna... jag vill lix hellre ha en bra känsla en en bra % men sedan säger jag inte de JAG Älskar att placera mig och få hög % oxå (;

sedan andra klassen...54% och jag vet inte vad jag ska säga mer en att ja skulle gärna vilja prata med dommaren i den klassen, vinnaren 60% och jag vet att hon fick 70% förrra gången och det gick lika bra denna gång så hon låg 8-10% för lågt och det är inte kul när sådant händer när dommaren har vaknat på fel sida och dömmer så lågt man får ta det som en träningsrunda och se glad ut helt enkelt... men jag var nöjd och enligt min känsla var de 63% så jag är glad över den ritten i alla fall.

IDol 2:a placering finspång <3
skänkelvikning

annars så har vi kunnat börja rida ordentligt, lekt på vägarna....  Underbart och så har han börjat länga igen.. har haft problem med dem senaste tävlingarna han har inte velat länga och jag tror de beror på att jag helt enkelt inte kunnat rida ordentligt i vinter men nu börjar de komma tillbaka :D sedan är jag anmäld till den första nationella hahah ja kommer komma sååå sist men de skiter ja fullständigt i ;) ska tävla nästa helg oxå Vikbolandet... har aldrig varit där men de går nog bra endå... Lena Adolfsson och Anette Henriksson dömmer vi får se hur de går men de känns bra nu ialla fall :)

tränat har jag oxå gj och nu kan vi träna hos Stina igen :) dock var de inte så fruktansvärt häligt den senaste gången..snö och regn.. usch men träningen gick riktigt super =)

IDAG FYLLER EN AV MINA BÄSTA VÄNNER 18 ÅR!! LYDIA JORDÁN!!! GRATTIS!!!!!!!!!!!!!!!! :D<3
LYDIA O RUBIN! Rubin O Lydia
Lydia i egen hög person! Grattis Människa! 18år!!!
Lydia Jordán!
GrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattis! <3
S:L

RSS 2.0