Tävling!

Imorrn ä de tävling i finspång hejjehejja!

;)

Hemma

Nu ä ja hemkommen från skolan :) ska snart galoppera ner till stallet och fixa o trixa där men först ska ja få lite mat i magen ;) idag blir de en härlig uteritt med snutten :)
 Idol <3Rent och fint :D
S:L

ojh

ja nu ä de länge sedan ja skrev..igen..

tävlade förra helgen 62% i lätt A:1 och 54 i lätt A:P1...inte mycke att säga gick inge bra ja red inte, dolen va inte i sitt rätta ja och allmänt bajs gick de...

sedan i veckan har ja tränat o red ut för första gången på månader!!! va såååå härligt raceade på vägen! underbart! 

sedan har ja pluggat o varit på enu en 18års fest i fredas :) fruktansvärt kul med goa o glada människor ;D hehe sedan var de tävling i lördas oxå :D i mantorp :) trött som ja va red ja avslappnat å kravlöst ihopp 66,3% i Lätt A:P1!!!!!! helt underbart!! Nat Kval Avklarat!! :D dock gjorde ja många missar men fick 7or(!!!!!) på öppnorna och slutorna underbart underbart underbart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fatta va lycklig ja är! ;D
sedan i Fei pogrammet så... på framridningen..vad BRA han gick! helt underbart... men sedan när ja sedan gick in på banan så spände ja mig å så spände sig Idol o blev rädd för de mästa o aaA så gick de som de gick.. 56% dock  tror ja att hade han gått som på framridningen så tror ja att han kunde ha fått lätt 65% så de var mitt fel helt och hållet. :D men ja ä så lycklig att ja fick 7or på mina skolor :D :D
Arboga
öppna i FEIGyttorpfrån Motalafrån Arboga (våras)

Kramkram :D

tid för sängen!

ja nu ä de väll tid för sängen antar jag... så fort jag hittar mina vita ridbyxor ;) startar tvåa eftersom de ä en efteranmäld, fattar inte får alltid starta blande de första!! o ja hatar de verkligen!! menmen kl 8:42 startar ja lätt A:1an o 12 någonting lätt A:P1an vi får se hur de går :) åker gör vi kl 6 haha Go Natt ;)


mycke att göra, för lite tid..

-ja nu va de länge sedan ja skrev. mer än en vecka faktist men har man inte tid så har man inte ;)

om vi börjar med förra veckan:
Onsdagen åkte vi ju till underbara familjen Åström och hälsa på hästarna och såg på när julia red Chezzen som gick så fint så, därefte åkte vi och hyrde Avatar, tittade på filmen, åt massa gått och somna sedan sent på natten. :)
På torsdagen så gick vi upp vid halv 10 och åt frukost kl 11 åkte vi till stallet, och gjorde iordning hästarna, Malin o ja skulle nämnligen få rida Caletino (En häst Lisa rider) och Chezz :D jag fick börja med Calle.. Emilia skrittade å travade duktigt fram honom lite innan sedan var de dags för mig... för det första Calle ä ca 180 hög.. så Lisa fick kasta upp mig hihi sedan var de långa skrittsteg iväg. Var en enorm känsla att sitta på en så stor häst. provade efter att tag att trava och det var som att styra ett lokomotiv men de var stort, härligt och Lisa hadde lite ridlektion för oss och ja tycker det gick bra för att vara så ovan vid stor häst.
Sedan fick ja prova o galoppera oxå, å då var det som att styra ett tåg med många vangnar men alltså om man vänjer sig och lär sig hur hästen fungerar måste han verkligen vara helt underbar att rida otroligt underbar häst. :D<3

Sedan var det dags för Chezz :D och det var en intressant... idol och han var ganska lika till sättet sedan har de lite olika knappar man måste trycka på men annars lika rolig att rida :) det märks hur mycket tid de har lagt ner på att träna, men han är inte så lätt som han ser ut, så att han går så bra med julia visar bara hur duktig hon är :)

sedan när vi var klara i stallet så åkte vi hem å bytte om och åkte till trosacentrum där gick vi runt  å tittade på saker, åt middag på "krilles" ett litet lunch ställe, efter de gick vi till ett masipanstugan som man sålde masipan i alla des former å smaker köpte en födelsedagsprisent till mormor.

Därefter åkte vi till Nyköping där de öppnat ett nytt Hööks och tittade på lite saker, ja köppte ett schabrak och en tvättsvamp, lika så Malin + vitaridhandskar... sedan skjusade de oss till busstationen å där kramade vi och vinade vi hej då.. och de var verkligen en tajmad för tre minuter senare kom våran buss hem :)

väl hemma red vi igen skrittade på gärdet gick in från stallet gj 10:30... :)

på söndagen var de ju tävling åååå den gick inte sååå bra 60.5% i lag och 58% i lätt A:P1, 3a av 6 starter i båda klasserna men som sagt de ä bra % för att det gick så dåligt ;)

resten va dagarna så har de varit RÅ plugg i skolan så det har varit den normala ridningen på gärdet å i ridhuset så har inte så mycket att berätta om de.
Imorrn ä de ju tävling i köping så var i ridhuset idag å träna. Först så åkte mamma å ja till ridhuset med smurfarna, de var pigga o glada lite busiga men de ä ju inget man blir skadad av ;)

Sedan tränade vi för stina på gubbarna och eftersom malin har praktik så red mamma jetson oxå.
träninen gick bra så vi får hoppas morgondagen käns lika skön :)

nu ska ja ner till stallet å göra iordning plutten :) sedan ska ja plugga lite till å sedan sova.. uppdateringen kommer nog vara lite dålig för de ä prov o plugg som gäller ganska mycket nu fram över..

Julia å Chezz :)
Från Björkvik

Idol
från NorrköpingFrån när vi bor i Herrgölet <3Gyttorp :) Lätt A:4slutaIdol i Laxå<3<3
önska mig lycka till imorrn ;)
S:L

RSS 2.0