The killers & Coldplay

Sitter och lyssnar på the killers & Coldplay i väntan på sista lektionen Engelska :)
Idag är det fredag... äntligen! Imorgon ska jag rida Check point en unghäst ute i vingåker, stor och snäll, väldigt stor 175cm om man jämnför med mina små odjur hemma på 160 :)
Uppdatering från stallet:
Lusen har blivit undersökt av Linderson, våran vetrineär och det visa sig bara (!) vara en hovböld som tur var. Har varit så orolig att det ska ha varit någon knäskada eller högre upp i höger bak eftersom vi inte kunnat hitta något, så han stack hål på den och hon får nu medicin och jag gör rent och fint så hon ä snart kry igen.
Hon vart också vaccinerad och fått stelkramps spruta. Jag var jättestolt över lilla tösen för hon skötte sig jättebra och man kan inte tro att hon för två månader sedan inte ens lyfte på hovarna.
Lusen
Vallackarna i stallet lufsar på som vanligt har faktist ridit allihoppa den senaste veckan o de ä så roliga, busar och har sig, Idol och jag klättrade en dag i sandgropen och fy fan han flög ner och flög upp haha jag skrek och skrattade haha helt underbart :)
Pöss ;)

13/3-12

Tjetje ;) Inte mycket skrivet den senaste tiden inte, men hänt mycket har hänt :)
Lusen har gjort stora framsteg och är numera sutten på och mamma har lett mig några steg på henne! Hon har tyvärr oxå hunnit vricka sig och har varit halt men är nu på bättringsväg, så det har blivit mycket socialträning i stället. Och jag måste bara säga det älskar den hästen mer och mer för varje dag! så otroligt underbar och söt så blir så lycklig att hon är min! <3
Lycklig!¨
Idol Är pigg och glad som vanligt, tränas för fullt och Julia har anmält till en tävling till men är en så länge bara reserv, hoppas hon kommer med. Det gick jättebra senast första starten 67% och en 9!!! Underbart!
De andra odjuren tränar oxå på och är fina malin håller på att försöka få hästlicens på dem så hon kan komma ut på någon tävling snart :)
Annars rullar det på, studenten närmar sig och det är mindre än hundra dagar kvar till dangen D! Härligt förutom att det är just det... skolan ä mycket som ska bli klart innan dess och motivationen ä på minus, snart ä skiten över i alla fall o då äre JOBB som gäller! Golfbanearbetare haha underbart! Hoppas de blir mycket sol i sommar! ja vill ha en vacker linnesbränna! haha :)
Klipper 5ans Green.
Men jag måste tillägga det... TÄVLINGSABSTINENS! Sjukt ja förstår inte vad folk gör på sina helger alltså!? Hur fan kan de leva utan att tävla?! JAG DÖÖÖÖR! Fruktansvärda lidelse! 10 år av tävlande o nu 13 veckor utan att ha varit i de vita ridbyxorna! Det blir inte bättre sedan när man på facebook ser under helgerna alla resultat och bilder på hur det har gått... varje cell i kroppen bara skriker JAG VILL OXÅ!!!!!  Har försökt syselsätta mig o vara social med människor och de har inte varit tråkigt de heller... men fortfarande.... Att Tävla slår alla krogbesök, fester, sociala aktiviteter... Att tävla äger totalt! saknar alla mina fina ponnyryttare oxå.. ne de ä inte lätt detta asså hahahah.... ja de kanske inte är världsproblem o ja... de ä ju mer synd om barnen i afrika men.... De ä ett STORT problem för mig! så därför gnäller jag lite över det ;)
Idol & ja DMElitlaget i Rimbo <3DM IdolIdolIdol<3<3
HUR FAN KAN FOLK LEVA UTAN DET? <3
Men nu ä de fint väder och en vit ponny väntar på att få sig en fin galopprunda så ska ut och njuta ;)
Idol<3
Kram!

RSS 2.0