Gårdagen tävling

Tävling Elitfinalen i Årsta-runsten reds igår. Första klassen Lätt A:4 62% men vi gjorde ganska grova missar så det är helt förståligt förutom dem så var jag riktigt nöjd med klassen, sedan när vi skrittade av så hittade vi en fältävlings bana så vi lekte lite och red igenom vattenhinder och hoppade ett litet stock hinder hihi älskade ponny hade så kul. Andra klassen kändes helt okej i traven, han vart sedan spänd i galoppen elr vi båda vart väl lite spända så.. fick 59,1% kom 4 av tre plc, princip bara de som vart placerade i denna klass fick över 60%... det är inte så dålig standar på ekipagen så de flesta inte ens når godkänt... domar flopp där kan ja tycka... laget kom sist, inte för att vi hade räknat med något annat, Grattis till de lag som placerade sig och kom till lag SM :)
Elitlaget
Det härliga elitlaget :D <3 jag, Felicia Lundin, Nora Hansen, Julia åström och Malin !
S:L

Sommaren...

Så ja så vad har jag nu gjort under sommaren? Jobbat, Ridit, Tävlat och om jag lyckats få någon ledig tid varit med vänner :)
Japp började jobba tisdagen efter skolavslutningen och slutade dan innan skolan började igen. Jag jobbade på golfbanan med några härliga människor. Klippte gräset, kratta bunkrar, jobbade i ur och skur haha. Började kl 6 på morgonen och slutade 14.45 på eftermiddagen och nog var det tidigt men vissa mornar var så underbara så ja se sj...
Underbar morgon utsikt över hål 5.
Klipper green 5 en tidig lördagsmorgon.
Klipper 5ans Green.
Tävlat har jag så klart oxå gjort vi har åkt på nästan alla nationella i hela sverige, från vansbro i dalarna till Dagstorp i södra skåne. Vi fick inga flera placeringar även om vi ibland var nära tyvärr heller inget SM kval som var det vi satsade på men hade lite otur med domarna kan man säga (fick ett antal gånger 66% av en domare 64 elr 63% av den andra och 58% av den tredje vilket resulterade i totalt 62.7%) menmen DOMMARN DÖMMER... inge mer åt saken man kan göra hahah
Har i alla fall varit roligt och lärorikt, lärt mig så sjukt mycket om allt och utväcklats otroligt som tävlingsmänniska så det har verkligen varit värt varenda sekund. Sedan har man träffat en massa nya roliga människor oxå så ja det har varit en härlig sommarsäsong.
Höstens säsong har varit betydligt bättre dock placeringsmässigt: I Gyttorp, seger i båda klassern Lätt A:4 och A:P1 an, andraplacering i Stora Wäsby på 69,7% i Lagpogramet, I Katrineholm kom jag Två I Södermanlands DM efter Lina Dolk och Ojoj (Ekipage som tävlade SM -11 ) Fruktansvärt fint ekipage vann på 70%! jag fick 66.8% i Lätt A:4an som var DM klassen men kom även trea på 69.4% i Lagpogramet.
Bild från Dagstorp i skåne........ Svenska ponnyderbyt.......
Idol
Bild fråån DM!
Idol & ja DM
Idolens bror Chezz och Julia Åström lyckades fixa en fin bronsmedalj!
Chezz Och Julia
2010:s Guldmedalj och årets silver!
DM
Vi tävlade ju i våras i div 1 för trosa och kom trea! Vilket resulterade i att Trosa vart bäst i södermanland så vi fick en plats i Elit zon centra!!! vi har klarat av två omgångar nu tyvärr ligger vi ganska sist men är glada endå menar hur många får chansen att tävla i Elit? Nu är Finalen i Årsta-Runsten till helgen, vi får se hur det går det är Fei inl fr ponny vi ska rida, vi får hoppas på det bästa.
Elitlaget i Rimbo <3
ja en liten uppdate vart de i alla fall ;)
S:L

19 okt 2011

Ja de ä dagens datum... haha inte många inlägg denna sommaren inte, haha hänt förm mycket och har helt enkelt inte aft tid med att blogga men nu tänkte ja i alla fall kanske uppdatera lite mera... vi får se ;) Nu är det dock träning som gäller så vad som har hänt i sommar och höst får ni veta i kväll ;)
<3
Hejsvej :) <3

RSS 2.0