Torsdag, Fredag, och idag

Torsdag
dåå va de mycket att göra och dagen startade tidigt ;)
05.10 gick upp och åt två rostade mackor å ett glas mjölk...
05.46 cyklade iväg till golfbanan, jag har nämligen fått sommarjobb där men får komma o jobba när ja har tid :) så då var den första gången å ja skulle lära mig maskinerna och banan :)
06-11 jobbade jag där fick köra två små maskiner en liten ska med kärra efter å entyp som en golfbil fast med flak och mer motor :)
11.05-11.45 kommer hem lagar mat duchar och byter om och cyklar iväg till skolan.
12.15-15.45 går i skolan...
15.45-20.05 är kvar i skolan för ja, Frida och Becca skulle vara på ett öppethus för katrineholms nya gymnasium KTC som berör it, ip, fp, nv och vara informations elever kl 17.00 till 20.00... haha va lite roligt men sådant fail från skolan, kom inte många människor alls.
20.20 hemma igen äter lite och går ut till stallet mockar och gör iordning kom in vid 11... somnade typ på en gång var sååååå trött.

Fredag
Träning för Stina :D
gick helt okay :)
Först re vi på en volt och mjukade upp dem, efter de tränade vi öppnor och slutor och de kändes bra och sedan övade vi på enkla byten även de gick bra efter de galopperade vi på en volt igen och då var han väldigt rund och fin så då slutade vi :D känner mig jätte taggad inför imorrn :D hoppas de går bra ;)

Idag så ska ja tvätta och göra iordning allt får se om ja rider någe uppmjukande. sedan ska vi till stina o fira valborg grilla och ha trevligt ;) hejhopp ;)


Från när vi bor i Herrgölet <3Från när vi bor i Herrgölet <3Dolen på ridbanan i HerrgöletJetson <3 på HerrgöletIdol på Herrgölet <3

<<33
S:L

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0